Skip to main content
Welkom bij uw vakantie in de ongerepte Algarve, het ongerepte deel van de regio. Hier, tussen hoogland en oceaan, geven we smaken en tradities de ruimte die ze nodig hebben.

Algarve - Logeren in Vila Monte


 • Gemiddeld Budget

  Contacteer ons voor een juiste prijs.
 • Trip Type

  Individueel.
 • Duration

 • Start Locatie

  Brussel Zaventem of een andere luchthaven van jouw keuze.
 • Eindbestemming

Welkom bij uw vakantie in de ongerepte Algarve, het ongerepte deel van de regio.

De regio waar je zorg en aandacht, rust en vrijheid vindt, zonder tijdsdruk. Evenals zeldzame emotie, diepgaande kennis en unieke ontmoetingen en ervaringen die je voor altijd zult herinneren. Hier, tussen hoogland en oceaan, geven we smaken en tradities de ruimte die ze nodig hebben.

De tijd wordt getekend door de getijden in de Ria Formosa en door het leven dat daar behouden blijft; in een kwetsbaar ecosysteem dat we voortdurend proberen te beschermen.

In de geest van een boerderij zoeken we inspiratie in de nabijgelegen dorpen waarvan de oorsprong verloren is gegaan in de nevelen van de tijd; of in de langzame stappen van de mensen die hun kudden hoeden, de oranjebloesem observeren en het moment bewaren in verhalen en legendes. We hebben een mix van traditioneel en eigentijds gecreëerd, met kamers en een verzameling suites die de sfeer van de Algarve herinterpreteren in de architectonische kenmerken en in de inrichting waarin lokaal handwerk is verwerkt.

De Algarve die haar herinneringen verwelkomt en levend houdt.

Met een privévilla van 330 m2 en twee eersteklas restaurants is luxe eenvoudig, omdat de tijd stilstaat en omdat zorg en curatorschap hand in hand gaan. Onze diensten staan ​​24 uur per dag tot uw beschikking: in de zomer nodigt het buitenzwembad u uit voor een verfrissende duik; en in de winter is het verwarmde zwembad alles wat je nodig hebt om nieuw leven in te blazen. Weet je nog de laatste keer dat je diep ademhaalde en betekenis vond? Misschien bij de volgende duik.

Dit is wat het betekent om vrij te zijn. Het is tijd hebben voor wat belangrijk is, er goede herinneringen van maken en er keer op keer naar terugkeren.

 

Vergelijkbare bestemmingen

Alentejo - Designhotel L'and Vineyards

Dit hotel, gelegen in een groot wijndomein, is een echt juweeltje. Het domein is prachtig gelegen, in een vallei vlakbij het meer en met zicht op het kasteel van Montemor-o-Novo...

Alentejo - Herdade da Malhadinha Nova Country House & Spa

In dit prachtige hotel, lid van het exclusieve Relais & Chateaux, komen de eeuwenoude tradities van de Alentejo terug tot leven. Het domein van 455 hectare, beplant met olij...

Algarve - Logeren in Praia do Canal Nature Resort

Dompel jezelf onder in het wilde landschap van dit prachtige afgelegen privélandgoed van 220 hectare in het hart van de Costa Vicentina van de Algarve.

Madeira - het eiland van de eeuwige lente

Madeira ... het doet je denken aan bloemen, madera-wijn, wandelen..  Maar er is meer: een aangenaam klimaat het hele jaar door, charmante hoofdstad Funchal, nationaal park ...

Portugal - Alentejo, de Tuin van Portugal

De Alentejo werd in de reisgidsen lang een beetje stiefmoederlijk behandeld. Nochtans heeft deze dunbevolkte streek in centraal Portugal enorm veel te bieden. Dat vond ook Unesc...