Skip to main content

Jouw partner voor een perfecte reis !

al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in de reiswereld

Griet Van Rompaey

Professioneel en persoonlijk advies

Even voorstellen

Ik ben Griet Van Rompaey. Sinds meer dan 25 jaar stel ik voor mijn klanten inspirerende reizen samen. Ik gebruik mijn ervaring en expertise graag om het jou op reis helemaal naar de zin te maken. Heb je veel tijd of weinig? Spreken verre oorden je aan of blijf je toch liever dicht bij huis? Je kunt in elk geval op mij rekenen om jou de reis van je leven te bezorgen. Wandel dus gerust eens binnen voor een leuk gesprek. Ik bied je graag een drankje aan, en het advies krijg je er gratis bij !

Onze Partners

Wij werken samen met alle erkende touroperators. Heb je op een website of in een catalogus een reis gezien die jou aanspreekt? Wij boeken ze graag voor jou, zonder bijkomende kosten. Zo heb jij altijd een persoonlijk aanspreekpunt en de garantie van een correcte afhandeling. Al wat je nog hoeft te doen, is je koffers moet pakken ! Ook een vakantiehuis of -appartement boeken we graag voor jou, via onze partner Interhome.

wil je graag meer info, klik hier

Laat je inspireren

Contacteer jouw reismakelaar, Griet Van Rompaey, en misschien ga jij ook op verkenning ver van huis óf dichtbij

Onze aanpak

Heb je al een reisbestemming in je hoofd, of weet je nog niet precies waarheen? Heb je net de lotto gewonnen of is je budget eerder bescheiden? Jouw wensen zijn onze leidraad. We werken voor jou een reisvoorstel uit, dat we daarna met alle plezier aanvullen of aanpassen, tot het precies in jouw plaatje past.