Skip to main content
Gastvrije mensen, prachtige natuur, verfijnde keuken en veel meer … dat is Bali, een bestemming die iedere reiziger kan bekoren. Reizen in groep of privé, we zoeken voor jou de juiste reisformule.

Indonesië-Bali


  • Gemiddeld Budget

    Contacteer ons voor de juiste prijs.
  • Trip Type

    Individueel of in groep.
  • Duration

    volgens jouw wensen.
  • Start Locatie

    Brussel - Amsterdam
  • Eindbestemming

    Denpasar

Bali .. een must see als je voor de eerste keer naar Indonesië gaat. Het eieland biedt je een unieke en bruisende cultuur,  een gastvrije en vriendelijke bevolking en adembenemende natuur.

Op Bali vind je duizenden tempels. Het zijn ontmoetingsplaatsen tussen de mensen en de goden. Wanneer er een tempelceremonie is, verandert een verlaten heiligdom en de omgeving in een soort jaarmarkt met muziek en dans. Inwijdingsrituelen en andere religieuze feestdagen vieren de Balinezen thuis.

Het zijn niet enkel de kleurrijke en sfeervolle feesten die een bezoek aan Bali de moeite waard maken maar de gerechten uit de Balinese keuken zijn gewoon fantastisch. De koks maken gebruik van een scala aan verse kruiden en specerijen en bereiden elke gerecht met de nodige zorg, liefde en toewijding. De mensen, exotische stranden, de Balinese keuken, het prachtige landschap in het binnenland en nog veel meer maken van Bali een droombestemming. En natuurlijk mag je de mooie souvenirs niet vergeten: maskers, houtsnijwerk, Balinese poppen, prachtig beschilderd textiel, sieraden, gevlochten manden maar ook meubels en aardewerk.

Wil je dit prachtige eiland verkennen of een bezoek aan Bali combineren met een verblijf op een van de andere eilanden, strandvakantie met enkele avontuurlijke excursies ... dat is allemaal mogelijk.  Contacteer ons en we maken een programma op maat volgens jouw wensen.

Vergelijkbare bestemmingen

India – Rondreis Rajasthan met privé chauffeur

Wil je graag kennismaken met de geuren en kleuren van India? Wil je graag de mooie paleizen van de Maharadja’s bezoeken? Of een kijkje nemen in de Hindoe tempels? Wil de lekkere...