Skip to main content
New York op de fiets

NEW YORK – Op stap met Jacqueline Goossens


 • Gemiddeld Budget

 • Trip Type

  Individueel of Groep - met gids
 • Duration

  4 dagen
 • Start Locatie

  Brussel – New York
 • Eindbestemming

  New York – Brussel

New York ontdekken doe je onder de deskundige begeleiding van Jacqueline Goossens.

Zo kan een dag met Jacqueline Goossens er uitzien (is slechts een voorbeeld want elke uitstap is op maat en volgens jouw wensen):

New York op de fiets

Van alle manieren om New York te ontdekken, is de fiets veruit de meest inspirerende. Je stalen ros brengt je in een wip van Soho via Chinatown naar Times Square. En natuurlijk is een fietstocht door Central Park een wondermooie manier om dit groene stuk New York op een ontspannen en milieuvriendelijke manier te verkennen. Ook Brooklyn, de voormalige havenbuurt die in recente jaren transformeerde tot een hippe woonwijk, is meer dan de moeite waard.

Dat alles doe je onder de deskundige begeleiding van Jacqueline Goossens. Zij regelt de fietsen voor jou en stippelt een interessante route uit, op maat van jouw wensen. Het tempo ligt niet te hoog, zodat je alle tijd hebt om vragen te stellen, foto’s te maken, of je gewoon te vergapen aan de verbluffende skyline van deze wereldstad. ’s Middags neemt Jacqueline je mee naar een hip restaurantje voor een echte New-Yorkse lunch. Insmeren maar, die benen !

Contacteer ons https://www.vanrompaeytravel.be/contact/ wanneer jij op pad wil gaan met Jacqueline Goossens. 

 

Vergelijkbare bestemmingen

USA – Avontuur (met huurwagen) in Midwest USA

Verken de wilde gebieden van het Westen, ontdek de ongerepte natuur en reis langs de besneeuwde bergtoppen van de Rockies, de geisers van Yellowstone en de prairies van Wyoming…

USA – Florida – The Sunshine State

Florida is zoveel meer dan alleen zee, witte zandstranden en een stralende zon. Je vindt er ook prachtige natuurparken, musea, aantrekkelijke steden en niet te vergeten… de attr...