Skip to main content
Kennismaking met Malta

Malta


 • Gemiddeld Budget

  Contacteer ons voor een juiste prijs.
 • Trip Type

  Individueel.
 • Duration

  volgens jouw wensen.
 • Start Locatie

  Brussel.
 • Eindbestemming

  Valletta

 

Dag 1                        Brussel - Malta

Bij aankomst in Malta kan je eventueel een huurwagen nemen om de volgende dag op verkenning gaan. Natuurlijk kan je ook met een taxi naar het door jou gekozen hotel gaan en de volgende dagen met het openbaar vervoer het eiland bezoeken.

Aerial view of Valletta

Dag 2                        Malta

Je verkent Valetta te voet en ontdekt de prachtige architectuur. Op jouw programma staat zeker een bezoek aan de indrukwekkende St. John's Co-kathedraal en de Upper Barrakka Gardens met het fantastische uitzicht op de Grand Harbour.

In de smalle straatjes flaneer je langs de winkeltjes en de vele terrasjes van Valetta. ’s Avonds kan je kiezen voor een van de Michelin restaurants van de stad of een leuk restaurant aan de haven.

 

Dag 3                        Malta

Vandaag kan je naar de haven gaan en een traditioneel boottochtje te maken in de Grand Harbour. Je steekt over naar The Three Cities. Deze gezellige buurt heeft een indrukwekkende haven, veel leuke wijken en kerken. Ontdek het met de Rolling Geeks, leuke elektrische wagentjes met een GPS systeem en uitleg in je eigen taal.

In de namiddag kan je op verkenning gaan naar de historische steden Mdina en Rabat. Je ontdekt de rijke geschiedenis en cultuur van deze fascinerende locaties.

 

Dag 4                        Malta

Na het ontbijt zet je koers richting haven voor een tocht van 45 min met fast ferry naar Gozo. Op dit kleine eiland kan je voor een bus, tuktuk of e-jeep om op verkenning te gaan.

Comino Drone Boyanoo Boyan Casper Orste 

Dag 5                        Malta - Brussel

Voor je terugkeert heb je nog een vrije ochtend voor de terugvlucht in de namiddag.  Je kan op pad gaan voor de laatste souvenirs en nadien een lekkere lunch in een van de vele restaurantjes op het eiland. We kunnen je zeker enkele toffe adresjes bezorgen.

The Harbour Club 3206 Oven baked fresh fillet of Red Snapper

Vergelijkbare bestemmingen