Skip to main content
Spectaculaire landschappen, kleinschalige hotels, lekkere wijnen ...

Chili - IJs en vuur aan het einde van de wereld.


 • Gemiddeld Budget

  Contacteer ons voor een juiste prijs.
 • Trip Type

  Individueel met privé gids of in groep.
 • Duration

 • Start Locatie

  Brussel Zaventem of een andere luchthaven van jouw keuze.
 • Eindbestemming

  Santiago

 

Een "langgerekt" land, dat zich uitstrekt over een lengte van bijna 5.000 km en een breedte van slechts 200 km, langs de ruggengraat van Zuid-Amerika, het Andesgebergte en van de grote woestijnvlakte van de Atacama tot aan de ijskoude wateren van de mythische Kaap Hoorn, het laatste stukje land voor de Zuidpool.

Wil je graag op verkenning in Chili? Contacteer ons en we maken een programma op maat volgens jouw wensen.

 

IMG 5540

Chili, dat is een grandioze natuur met een oneindige verscheidenheid aan landschappen en klimaten: de droogste woestijn ter wereld,  de Atacama, bergmeren met kristalhelder water, wouden met zeldzaam natuurschoon, hoge besneeuwde bergtoppen, vulkanen, metershoge granieten rotsen zoals die in het prachtige nationale park Torres del Paine en reusachtige gletsjers en fjorden.

20221023 110832

Een ongelofelijke fauna: lama's, condors, zeehonden, pinguïns,… Bruisende steden als Santiago, steden met een rijk verleden zoals Valparaiso waar nog de sfeer van de Kaap-Hoornvaarders uit de tijd van de grote zeilschepen hangt, Punta Arenas in het uiterste zuiden aan de straat van Magelaen, vaderland van de dichter Pablo Neruda.

IMG 5052

Chili, dat is ook Rapa Nui, het mysterieuze Paaseiland op 3.700 km van de kust, tussen Amerika en Polynesië.... met zijn mysterieuze beelden.

IMG 5756

Vergelijkbare bestemmingen