Skip to main content
Perfect geïntegreerd in het landschap, Herdade da Malhadinha Nova heeft zes gastenverblijven, vijf op het landgoed en nog een vijf kilometer verderop in het dorp Albernoa.

Alentejo - Herdade da Malhadinha Nova Country House & Spa


 • Gemiddeld Budget

  Contacteer ons voor een juiste prijs.
 • Trip Type

  Individueel.
 • Duration

 • Start Locatie

  Brussel Zaventem of een andere luchthaven van jouw keuze.
 • Eindbestemming

In dit prachtige hotel, lid van het exclusieve Relais & Chateaux, komen de eeuwenoude tradities van de Alentejo terug tot leven. Het domein van 455 hectare, beplant met olijfbomen en wijnstokken, is een oase van rust. Alle suites en villa’s zijn ingericht met handgemaakte meubels en lokale materialen zoals natuursteen en marmer.

In het restaurant koken de chefs de sterren van de hemel, gebruikmakend van de groenten uit de moestuin en de zelfgekweekte dieren. Uiteraard heeft het hotel ook een spa waar je je kunt laten verwennen. Proef zeker ook de honing die op het domein gemaakt wordt, of maak een ritje op een volbloed Lusitano-paard, gefokt op het domein.

 

 

 

Vergelijkbare bestemmingen

Alentejo - Designhotel L'and Vineyards

Dit hotel, gelegen in een groot wijndomein, is een echt juweeltje. Het domein is prachtig gelegen, in een vallei vlakbij het meer en met zicht op het kasteel van Montemor-o-Novo...

Algarve - Logeren in Praia do Canal Nature Resort

Dompel jezelf onder in het wilde landschap van dit prachtige afgelegen privélandgoed van 220 hectare in het hart van de Costa Vicentina van de Algarve.

Algarve - Logeren in Vila Monte

Welkom bij uw vakantie in de ongerepte Algarve, het ongerepte deel van de regio. De regio waar je zorg en aandacht, rust en vrijheid vindt, zonder tijdsdruk. Evenals zeldzame e...

Portugal

Van Porto via de Douro vallei en Coimbra naar de prachtige regio Alentejo ... dit is slechts een van de vele mogelijke routes in Portugal.