Skip to main content
Gastvrije mensen, prachtige natuur, verfijnde keuken en veel meer … dat is Bali, een bestemming die iedere reiziger kan bekoren. Reizen in groep of privé, we zoeken voor jou de juiste reisformule.

Indonesië-Bali


 • Gemiddeld Budget

  Contacteer ons voor de juiste prijs.
 • Trip Type

  Individueel
 • Duration

  12 dagen
 • Start Locatie

  Brussel – Bali
 • Eindbestemming

  Bali– Brussel

Het eiland Bali ligt in het hart van de Indonesische archipel en er wonen overwegend Hindoes. Naast rijst worden er koffie, kruidnagel, vanille, tabak en citrusvruchten verbouwd. Houtsnijwerk en textiel zijn belangrijke exportproducten maar het toerisme is eveneens van groot economisch belang.

Op Bali vind je duizenden tempels. Het zijn ontmoetingsplaatsen tussen de mensen en de goden. Wanneer er een tempelceremonie is, verandert een verlaten heiligdom en de omgeving in een soort jaarmarkt met muziek en dans. Inwijdingsrituelen en andere religieuze feestdagen vieren de Balinezen thuis.

Het zijn niet enkel de kleurrijke en sfeervolle feesten die een bezoek aan Bali de moeite waard maken maar de gerechten uit de Balinese keuken zijn gewoon fantastisch. De koks maken gebruik van een scala aan verse kruiden en specerijen en bereiden elke gerecht met de nodige zorg, liefde en toewijding.

De mensen, exotische stranden, de Balinese keuken, het prachtige landschap in het binnenland en nog veel meer maken van Bali een droombestemming. En natuurlijk mag je de mooie souvenirs niet vergeten: maskers, houtsnijwerk, Balinese poppen, prachtig beschilderd textiel, sieraden, gevlochten manden maar ook meubels en aardewerk.

Wil je een bezoek brengen aan dit prachtige eiland? Of wil je graag een verblijf op Bali combineren met een verblijf op een van de andere eilanden?

Wil je enkel een toffe strandvakantie met enkele leuke excursies? We helpen je met de keuze van het juiste hotel, de route en mogelijke uitstappen.

Contacteer ons via het contactformulier https://www.vanrompaeytravel.be/contact/. Wij maken voor jou een trip op maat volgens jouw verwachtingen.

Vergelijkbare bestemmingen

Canada – Op avontuur in British Columbia

In British Columbia vind je nationale en provinciale parken waar je tal van recreatiemogelijkheden hebt en een absolute natuurpracht aantreft. De hoofdstad van British Columbia,...

India – Rondreis Rajasthan met privé chauffeur

Wil je graag kennismaken met de geuren en kleuren van India? Wil je graag de mooie paleizen van de Maharadja’s bezoeken? Of een kijkje nemen in de Hindoe tempels? Wil de lekkere...

Zuid Afrika en Botswana- fly and drive

Tijdens deze reis waarin alles draait om de uitzonderlijke natuur en het dierenleven van Zuid-Afrika en Botswana start je met een rit langs de indrukwekkende Blijde Rivier Canyo...